Exhibition Drie Stijlen - Eén Expositie, May 14-19 2019

May 06, 2019  •  Leave a Comment

NL: (Engl. below) Van 14 tot 19 mei 2019 heb ik met collega-fotografen Gerda van Ekris en Frans van Bragt een expositie architectuurfotografie in Galerie Waterbolk, Schoutenstraat 10, Utrecht; toegang gratis, open di-zo 13-18 uur. Er zijn altijd twee iemanden van ons om je vragen te beantwoorden of gedachten aan te horen. Wil je ons alle drie tegelijk spreken of zien, dat kan op onze 'Meet & Greet', do. 17.00 uur. Wil je daarbij zijn, laat dat dan vooral even weten, vanwege catering en logistiek. Tot ziens!
De website: www.foto-expositie.eu
ENG: From May 14 up to and including May 19 I'll have a photo exhibition with my photo colleagues and friends Gerda van Ekris en Frans van Bragt, at Gallery Waterbolk, Schoutenstraat 10, Utrecht. Free entry Tuesday-Sunday 1-6 PM. There will always be two of us to try and answer your question, hear your throught or register your complaints. If you want to see the three of us simultaneously, we do a Meet & Greet Thursday 5 PM. If you want to join us then, let us know, re catering and logistics. Hope to see you there!
The exhibition website: www.foto-expositie.eu
 Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December